Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς λειτουργεί το Segway;
Εύχρηστο αλλά και εύκολο στην εκμάθηση, το δίτροχο Segway έχει 5 γυροσκόπια που ελέγχουν την ισορροπία σου 100 φορές το δευτερόλεπτο και αντιδρούν αυτόματα στις κινήσεις του σώματος σας. Για να προχωρήσετε μπροστά , απλά γέρνετε μπροστά . Για να σταματήσετε ή να κινηθείτε προς τα πίσω , γέρνετε ελαφρώς το σώμα σας προς τα πίσω. Ο αναβάτης κινείται ομαλά αφού το Segway αντιλαμβάνεται που θέλει να πάει.
Κινείται με μπαταρίες που μπορούν να κρατήσουν έως και 35χλμ.

2. Δεν έχω ανέβει ξανά σε Segway. Είναι εύκολο να το οδηγήσεις;
Ναι, φυσικά! Ο καθένας λαμβάνει την κατάλληλη εκπαίδευση με το Segway πριν από την βόλτα του, η οποία θα ξεκινήσει μόλις εσείς νιώσετε άνετα. Μετά από λίγα λεπτά, το Segway συνδέεται με το νευρικό σας σύστημα και όλα γίνονται φυσικά και διαισθητικά.

3. Πόσο γρήγορα μπορώ να κινηθώ με το Segway;
Τα Segway αναπτύσσουν μέγιστη ταχύτητα 18 χλμ/ώρα. Όλες οι βόλτες γίνονται κυρίως σε πεζόδρομους με μέση ταχύτητα τα 09-10 χλμ/ώρα. Η εμβέλεια μπορεί να επιρρεαστεί από το βάρος το αναβάτη, την κλίση του δρόμου, τον τύπο της μπαταρίας και την ταχύτητα. Τα Segway μπορούν να ρυθμιστούν να μην υπερβαίνουν μια ανώτατη ταχύτητα που θα ορίσουμε. Σε στενά και με πολυκοσμία μέρη πρέπει να πηγαίνετε σιγά, και ανεβάζετε ταχύτητα σε μέρη που υπάρχει χώρος και είναι ασφαλές.
4. Μπορούν όλοι να κάνουν segway; (μικρά παιδιά, έγκυοι, άτομα με κινητικές δυσκολίες)

Οι διαδρομές με segway έχουν κάποιους περιορισμούς:
• Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους ή κάποιον υπεύθυνο.
• Να μπορούν να ανέβουν και να κατέβουν ένα σκαλοπάτι χωρίς βοήθεια ή να κρατιούνται από κάπου.
• Να μπορούν να σταθούν όρθιοι για τουλάχιστον 1 ώρα.
• Δυστυχώς οι έγκυες δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε αυτές τις βόλτες. Η ασφάλειά τους είναι για μας προτεραιότητα.
• Κάθε συμμετέχων πρέπει να έχει βάρος μεταξύ 25-110 κιλά. Αλλιώς υπάρχει περίπτωση το Segway να μη λειτουργήσει κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

• Στις βόλτες σας με το Segway υποχρεωτικά απαιτείται κράνος, το οποίο παρέχεται από εμάς.
• Πρίν από την έναρξη της διαδρομής υπογράφεται μια δήλωση ανάληψης ευθύνης..
• Απαραίτητη η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης προτού ξεκινήσει η βόλτα σας.
• Σεβόμαστε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τους πεζούς, τα ποδήλατα και τα αυτοκίντητα για μια ασφαλή και διασκεδαστική πορεία.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Segway δεν έχει σχεδιαστεί, ελεγχθεί ή εγκριθεί ως συσκευή κατάλληλη για ιατρικούς σκοπούς ή για ανάγκες.
5. Είμαστε δύο άτομα / Είμαι μόνος μου, μπορώ να “”κλείσω¨ μία βόλτα;
Ναι, στείλτε μας ένα μήνυμα στο: aleo-4@hotmail.com και θα χειριστούμε το αίτημά σας άμεσα και προσωπικά. (Παρακαλούμε στο mail να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των ατόμων, ημερομηνία και είδος διαδρομής)
6. Πρέπει να κάνω κράτηση και πότε;
Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν απογοήτευση.

7. Μπορώ να φτιάξω τη δική μου βόλτα προσαρμοσμένη στο διαθέσιμό μου χρόνο;
Φυσικά! Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα και ενημερώστε μας για τον αριθμό ατόμων, το διαθέσιμο χρόνο, τη μέρα και ώρα έτσι ώστε να σας προτείνουμε μία βόλτα που να αρμόζει στις ανάγκες σας.
8. Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης βόλτας της Best Ride;
Ακύρωση της βόλτας σας είναι δυνατόν να γίνει 48 ώρες νωρίτερα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Ακυρώσεις αργότερα δεν μπορούν να γίνουν δεκτές. Έχουμε εμπιστοσύνη στους συμμετέχοντες ότι θα είναι παρόντες στις προγραμματισμένες βόλτες τους.
Δεν μπορέσατε να βρείτε παραπάνω την απάντηση που ψάχνετε;
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: aleo-4@hotmail.com για να σας στείλουμε απάντηση.