Φαράγγι των Μύλων eBike Tour

Το Mili Gorge e-Bike Tour υπόσχεται αξέχαστες στιγμές! Όλη η φύση σε συνδυασμό με τις παραδόσεις της Κρήτης εγγυημένα θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

Το όνομά του προέρχεται από τους πολλούς νερόμυλους, που κάποτε λειτουργούσαν. Μια επίσκεψη σε αυτό το χωριό αξίζει επίσης για την πλούσια βλάστηση και τη γραφική του τοποθεσία.

  • Πρώτος προορισμός μας θα είναι η Μονή Χαλεβής που είναι ένα παλιό γραφικό μοναστήρι του 16ου αιώνα,
  • μετά κατευθυνόμαστε στο φαράγγι των Μύλων μια εντυπωσιακή όαση πρασίνου και φύσης κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου.
  • Μετά από αυτό πηγαίνουμε στο Χρωμοναστήρι, μια μικρή τοπική κοινότητα 12 χλμ. από το Ρέθυμνο για να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για ένα δροσιστικό αναψυκτικό που λατρεύουμε από εμάς και να απολαύσουμε τη θέα.
  • Ενώ φεύγουμε από το Χρωμοναστήρι περνάμε από το Στρατιωτικό Μουσείο με την πιο εξαιρετική και ενδιαφέρουσα ιστορική καταγραφή για να πάμε στον τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο προορισμό μας, το Ρουσοσπίτι ή αλλιώς ”Το μπαλκόνι του Ρεθύμνου” όπως το αποκαλούν πολλοί είναι επίσης μια ντόπια κοινότητα κοντά στο Ρέθυμνο με καταπληκτική θέα και πολλά ενετικά σπίτια.
  • Τέλος, περνάμε και από το γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης από το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε την φανταστική θέα!

Από την αρχή μέχρι το τέλος της περιοδείας αισθάνεστε μια αίσθηση ελευθερίας μέσα σας και τη σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τη φύση γύρω σας, όλες αυτές οι υπέροχες μυρωδιές και συναισθήματα σε συνδυασμό με τη θέα στα βουνά είναι πραγματικά αυτό που ολοκληρώνει την περιήγηση στο τέλος της ημέρας.

Τι περιλαμβάνεται:
Έμπειρος οδηγός, χρήση ποδηλάτου, κράνος, αντανακλαστικό πορτοκαλί γιλέκο, νερό, στάση για συζήτηση και soft drink σε χωριό κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Αναχώρηση & επιστροφή:
Σοφοκλή Βενιζέλου 4, Ρέθυμνο 741 00, Ελλάδα

Πρόσθετες πληροφορίες:
Δεν χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις, οι περισσότεροι ταξιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν
Αυτή είναι μια ιδιωτική περιήγηση / δραστηριότητα. Μόνο η ομάδα σας θα συμ-μετάσχει
Ενημερωθείτε για τις τιμές και κάντε την κράτησή σας από το σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας.
Λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID 19. Τα κράνη και τα δια-κριτικά αποστειρώνονται από ειδικό μηχάνημα στους 120ο C.

BOOK NOW